Середа, 12.08.2020, 15:06
Вітаю Вас Гість | RSS

ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей"

Вітаємо Вас на сайті Державного професійно-технічного навчального закладу "Синівський професійний аграрний ліцей"! Заяву на вступ до ліцею тепер можна подати в електронному вигляді. Форма заяви - у розділі "Абітурієнту"
Меню сайту
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Корисні посилання
Сайт Президента України
Сайт Верховної Ради України Офіційний веб-сайт Міністерства освіти і науки Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Портал Педагогічна преса ІПТО НАПН ДП Інфоресурс НМЦ ПТО в сумській області
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter

21.05

11 група

Виконання навчально-виробничих завдань. Тема: Роботи з технічного обслуговування і ремонту простих з’єднань і складальних одиниць машин. Розбирання дискових борін. Посилання. Електронна почта для зворотнього зв’язку: vitaliyyosypenko1@gmail.com


12 група

Виконання навчально-виробничих завдань. Тема: Кладка цеглячних стовпчиків під лаги підлоги. ПосиланняПосиланняПосилання.Коментарі, запитання надсилати: josipenkosergij389@gmail.com


13 група

Виконання навчально-виробничих завдань. Приготування: суп з макаронними виробами. Посилання. Коментарі, запитання, надсилати на lidiaivanenko70@gmail.com


21  група

Виконання навчально-виробничих завдань. Тема: Перевірка форсунок. Дотримання вимог безпеки праці під час діагностування сільськогосподарської техніки. Використання інструменту і приладів. Посилання. Зворотний звя'зок: Sergejvorobej29@ gmail.com


22  група

Будівельне креслення. Тема: Читання будівельних креслень крупноблочних та крупнопанельних циваільних будинків. Опрацювати посилання. АРХІТЕКТУРНО-БУДІВЕЛЬНЕ КРЕСЛЕННЯ БУДИНКУ посилання.  Електронна почта для зворотнього зв’язку: solyanikviktor@ukr.net

Українська мова. Тема. Контрольна робота. Контрольне тестування за темою «Морфологічна норма». Посилання. Підсумки й узагальнення за рік. Коментарі за електронною адресою: podolyakoleksandra@gmail.com

Електротехніка. Тема: Автотрансформатори: будова,принцип дії,основні характеристики. Опрацювати посилання. Електронна почта для зворотнього зв’язку: solyanikviktor@ukr.net

Будівельне креслення. Тема: Читання плану типового поверху житлового цегляного будинку. Опрацювати посилання.  Електронна почта для зворотнього зв’язку: solyanikviktor@ukr.net

Читання креслень. Зображення нерознімних з'єднань Опрацюйте розділ 13.13 (стор. 429-436) посилання. Електронна почта для зворотнього зв’язку: solyanikviktor@ukr.net

Технологія кам'яних робіт. ПОВТОРИТИ:Тема: Способи монтажу збірних елементів та деталей середньої маси.Стор 62-64 посилання. Тема: Способи стропування та закріплення елементів,що монтуються  посилання. Електронна почта для зворотнього зв’язку: solyanikviktor@ukr.net

Читання креслень. Розміри на складальних кресленнях. Опрацюйте розділ 12.4-12.5 (стор. 360-369) посилання. Електронна почта для зворотнього зв’язку: solyanikviktor@ukr.net

Географія. Опрацювати  П 6, завд.1-8 стор.29(усно) опрацювати, посилання. Переглянути. Виконати. Коментар,  запитання  надсилати на okrasnonos64@gmail.com


23 група

Технологія приготування їжі з основами товарознавства(8 год ) Загальна характеристика розпушувачів, використання, вимоги до якості. Підготовка сировини для замішування тіста. Технологія приготування фаршів: з м’яса, риби, сиру, капусти, яєць і зеленої цибулі, рису та інших. Вимоги до якості, використання. Технологія приготування солодких фаршів: з яблук, свіжих вишень або слив, маку, гарбуза, тощо. Вимоги до якості. Використання фаршів.. Технологія приготування рідкого прісного тіста та виробів з нього: налисників з різними фаршами, оладок на кислому молоці тощо. Вихід, вимоги до якості. Правила відпуску. Технологія приготування тіста безопарним і опарним способом. Вимоги до якості. Процеси, що проходять під час замісу, бродінні тіста та випіканні виробів. Недоліки тіста, що виникають внаслідок неправильного режиму бродіння, причини, способи усунення. Технологія приготування виробів з дріжджового тіста: ватрушок, розтягаїв, булочок різних, оладок, млинців, пиріжків, біляшів, пампушок та інших. Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки. Технологія приготування багатопорційних  виробів з дріжджового тіста: пироги відкриті, напіввідкриті, закриті, кулеб’яка, рулет з маком та інші. Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки. Технологія приготування піци різних видів і фаршів до неї. Вихід, вимоги до якості. Недоліки випечених виробів, причини, способи усунення. Технологія приготування прісного здобного тіста. Підготовка сировини, заміс тіста. Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста: пироги напіввідкриті з різними начинками та інші. Вимоги до якості виробів.
Опрацювати В.С.Доцяк «Українська кухня» розділ XІX параграф 1,2,3,4,5,6. Оформити конспект з теми.
Звіт про роботу надсилати kulinariyashnm@gmail.com

 


31 група

Будова автомобіля. Контрольні питання . Стор 349-350 посилання. Електронна почта для зворотнього зв’язку: solyanikviktor@ukr.net

Правила дорожнього руху

Правила дорожнього руху

Захист Вітчизни. Проникаюче поранення грудей. Огляд грудної клітки. Посилання. Посилання. Коментар, запитання  надсилати на Valerijnkgro@gmail.com

Безпека дорожнього руху

Безпека дорожнього руху


32 група

Англійська мова. Тема уроку Повторення вивченого матеріалу Д\з переглянути і опрацювати. Коментарі та запитання надсилати на Mar_Makarenko@ukr.net

Безпека дорожнього руху

Безпека дорожнього руху

Професійна англійська мова. Посилання на підручник. Тема уроку: Аеропорт і авіа перельоти Д/З Опрацювати ЛО, Переказ тексту Правила поведінки у літаку, с.123. Коментарі та запитання надсилати на Mar_Makarenko@ukr.net

Безпека дорожнього руху

Професійна англійська мова. Посилання на підручник. Тема уроку: Аеропорт і авіа перельоти Д/З Опрацювати ЛО, Переказ тексту Правила поведінки у літаку, с.123. Коментарі та запитання надсилати на Mar_Makarenko@ukr.net

Правила дорожнього руху

Професійна етика та культура водіння


33 група

Українська мова. Тема. Тема. РМ.Читання текстів художнього і наукового стилів. Контрольне читання мовчки. Посилання: приклад   Коментарі за електронною адресою: podolyakoleksandra@gmail.com

Українська література. Тема. Урок мовленнєвого розвитку. Власне висловлювання за темою «Тематика сучас ної української літератури. Мої враження від прочитання». Письмово. Посилання.  Коментарі за електронною адресою: podolyakoleksandra@gmail.com

Фінансова грамотність Тема: ПЕНСІЇ, с. 163 - 172.  ПРАКТИЧНА РОБОТА, с. 76 -79

Англійська мова. Тема уроку Повторення вивченого матеріалу Д\з переглянути і опрацювати. Коментарі та запитання надсилати на Mar_Makarenko@ukr.net

Зарубіжна література. Прочитати посилання. Переглянути. ВиконатиКоментар,  запитання  надсилати на okrasnonos64@gmail.com

Фізична культура. Футбол. Розминка.  Електронна почта для зворотнього зв’язку щодо повідомлень про виконані вправи та завдання: igorkozyura@ukr.net

Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства(3 год)  Лабораторно- практична робота. Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього. Виконати лабораторно-практичну роботу за посиланням Фото готових виробів та звіт про роботу надіслати kulinariyashnm@gmail.com


43 група

Виконання навчально-виробничих завдань. Приготування  виробів здріжджового опарного тіста: булочка домашня, лимонна, бріош. Посилання. Посилання.  Коментарі, запитання, надсилати на lidiaivanenko70@gmail.com

Важливо!
Як протидіяти домашньому насильству
#СтопНасильство

Національна "гаряча лінія" з питань протидії торгвлі людьми та консультування з питань міграції. Безкоштовні телефони:
0 800 505 501
(зі стаціонарного)
527 (з мобільного)


"Гарячі лінії" Громадської організації "Ла Страда-Україна":
-дитяча:
0 800 500 225 (зі стаціонарного), 116 111 (з мобільного)
-з птань попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації:
0 800 500 335 (зі стаціонарного). 116 123 (з мобільного)


Пошук


Наше опитування
Найкраща професія:
Всього відповідей: 229

Хто ви?
Всього відповідей: 205




«Методичний портал»


Copyright MyCorp © 2020
Зробити безкоштовний сайт з uCoz