П`ятниця, 26.02.2021, 09:28
Вітаю Вас Гість | RSS

ДПТНЗ "Синівський професійний аграрний ліцей"

Шановні здобувачі освіти, їх батьки, учасники освітнього процесу! В умовах адаптивного карантину під час дистанційного навчання ми турбуємося про ваше здоров'я і безпеку. Тому, якщо у вас є питання, пропозиції, зауваження, ви можете звернутися до нашого навчального закладу з електронним зверненням, заповнивши форму за посиланням. Заяву на вступ до ліцею тепер можна подати в електронному вигляді. Форма заяви - у розділі "Абітурієнту"
Меню сайту
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Корисні посилання
Сайт Президента України
Сайт Верховної Ради України Офіційний веб-сайт Міністерства освіти і науки Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Портал Педагогічна преса ІПТО НАПН ДП Інфоресурс НМЦ ПТО в сумській області
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Flag Counter

43 група

ПОНЕДІЛОК
Урок Предмет Аудиторія Викладач
1 Виробниче навчання 6 год. л Руденко Л.І.
2      
3      
4      
5      
6      
7      
8      
9      
ВІВТОРОК
1 Організація 17 Шастун Н. М.
2 Облік і звітність 17 Шастун Н. М.
3 Фізіологія харчування 17 Шастун Н. М.
4 Устаткування 17 Руденко Л.І.
5 Малювання 17 Шастун Н. М.
6 Технологія харчової промисловості 17 Шастун Н. М.
7 Устаткування 17 Руденко Л.І.
8 Фізична культура с/з Козюра І.М.
9      
10      
СЕРЕДА
1 Виробниче навчання 6 год. л Руденко Л.І.
2      
3      
4      
5      
6      
7      
8      
9      
10      
ЧЕТВЕР
1 Устаткування 17 Руденко Л.І.
2 Організація 17 Шастун Н. М.
3 Облік 17 Шастун Н. М.
4 Фізіологія харчування 17 Шастун Н. М.
5 Технологія харчової промисловості 17 Шастун Н. М.
6 Технологія харчової промисловості 17 Шастун Н. М.
7 Малювання 17 Шастун Н. М.
8 Фізична культура с/з Козюра І.М.
9      
10      
П'ЯТНИЦЯ
1 Технологія приготування 17 Шастун Н. М.
2 Технологія приготування 17 Шастун Н. М.
3 Технологія приготування 17 Шастун Н. М.
4 Технологія приготування 17 Шастун Н. М.
5 Технологія приготування 17 Шастун Н. М.
6 Технологія приготування 17 Шастун Н. М.
7 Фізична культура с/з Козюра І.М.
8 Технологія приготування 17 Шастун Н. М.
Важливо!
Як протидіяти домашньому насильству
#СтопНасильство

Національна "гаряча лінія" з питань протидії торгвлі людьми та консультування з питань міграції. Безкоштовні телефони:
0 800 505 501
(зі стаціонарного)
527 (з мобільного)


"Гарячі лінії" Громадської організації "Ла Страда-Україна":
-дитяча:
0 800 500 225 (зі стаціонарного), 116 111 (з мобільного)
-з птань попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації:
0 800 500 335 (зі стаціонарного). 116 123 (з мобільного)


Пошук


Наше опитування
Найкраща професія:
Всього відповідей: 253

Хто ви?
Всього відповідей: 228




«Методичний портал»


Copyright MyCorp © 2021
Зробити безкоштовний сайт з uCoz